Cum imi dau seama daca un restaurant este bun sau nu? Simplu. Intru si privesc in jur. Daca majoritatea meselor sunt ocupate, este un semn bun. Daca oamenii care servesc masa in restaurantul respectiv sunt localnici, deja consider ca ma aflu in locul potrivit. Cam asa s-a intamplat cu Windsor Barcelona restaurant. Doar ca aici nu poti cauta o masa libera la fata locului pentru ca restaurantul este mereu rezervat.

windsor

Situat in centrul Barcelonei, Windsor este o alegere foarte buna fie ca optezi pentru un pranz de afaceri sau o cina romantica. Locatia poate satisface ambele gusturi, avand separeuri unde atmosfera poate fi foarte intima. Localul abunda in eleganta si stil, preparate rafinate si un meniu bine ales. Pana si o simpla salata se poate transforma intr-o experienta culinara de neuitat. Asa s-a intamplat in cazul meu.

Carlos Alconchel

 

Pentru partea a doua am comandat peste cod, nu a fost chiar cea mai buna alegere, dar imi tot aduceau sampanie din partea casei dupa ce au aflat ca era chiar ziua mea, asa ca nu pot sa nu le dau un review pozitiv :). Glumesc, mancarea este foarte buna, alegerea pe care am facut-o eu nu a fost chiar inspirata, dar daca optati pentru ton proaspat cu foie gras de exemplu, veti ramane placut impresionati.

Windsor restaurant

Windsor se afla intr-o cladire clasica, are un décor elegant cu multe candelabre, o terasa indoor relaxanta, mese rotunde si poate fi un exemplu in care stilul clasic al cladirii din sec XIX se amesteca cu stilul sec XXI, intr-o armonie perfecta cu accente fresh. In aceeasi maniera gateste chef Carlos Alconchel care amesteca in bucatarie stilul traditional catalan cu note moderne, iar rezultatul este pur si simplu delicious.

Una peste alta, Windsor Barcelona este cu siguranta o alegere foarte buna!

 

Windsor Barcelona 3

Windsor Barcelona

Tips:

Fa o rezervare cu 24 de ore inainte, online chiar aici.

Un set menu ce contine cateva aperitive pentru sharing costa aprox 50E de pers, pret in care vinul nu este inclus!