Personal, cred ca restaurantul Ossiano Dubai este unul dintre cele mai spectaculoase restaurante. Unii spun ca restaurantul ar avea trei stele Michelin, nu stiu daca este adevarat sau nu, dar stiu ca aici am avut una dintre cele mai frumoase cine.

luxury dining

Particularitatea localului consta in privelistea catre un acvariu imens care iti da posibilitatea sa admiri pestisorii, rechinii si tot felul de vietati subacvatice, peste 65.000 la numar, in timp ce servesti preparatele pe baza de peste din restaurant.

ossiamo dubai 2

Cel mai luxos restaurant din hotelul Atlantis, Ossiano,  iti da posibilitatea sa transmiti un mesaj personalizat persoanei dragi livrat direct de catre un scafandru profesionist, contra sumei de aproximativ 400 euro (1850 AED).

Restaurantul Ossiano te primeste elegant, cu cateva diplome cu care se mandreste (TimeOut Dubai il defineste ca fiind cel mai bun restaurant de peste al anului 2015) si te conduce catre o atmosfera grandioasa, cu un decor stralucitor si presarata cu muzica live.

Ossiano Dubai 3

Meniul se deschide cu optiunea unui set meniu sofisticat cu 5, 7 sau chiar 9 feluri de mancare, dar iti da posibilitatea sa comanzi si a la carte. Daca alegi unul dintre meniurile set, acestea sunt acompaniate de catre un pahar de vin, iar un chelner iti prezinta preparatul si un altul iti explica cum fiecare soi de vin ales iti completeaza dish-ul. Printre specialitatile din meniu, gasesti oysters, rata cu foie gras, blue lobster gratin, tartar de vita wagyu , alaturi de mici aperitive care iti sunt servite la inceput, din partea lor.

travel in luxury blog

Daca va intrebati de preturi, acestea sunt foarte ridicate, de exemplu o portie de peste costa aproximativ 80 euro, un desert in jur de 30 euro, un side dish 15 euro, o salata 40 euro sau, daca va doriti un set menu, acesta incepe de la 200 euro.

ossiano restaurant

Cum am precizat mai sus, nu cred ca restaurantul are aceste mult dorite stele Michelin, dar serviciul este unul de exceptie, atentia pe care o acorda detaliilor o putem regasi in orice restaurant care detine stele Michelin si, daca vrem sa citam din TimeOut Dubai, restaurantul Ossiano Dubai are acel wow factor.

travel in luxury blog

Tips:

Daca doresti sa te bucuri de aceeasi atmosfera si sa nu cheltuiesti atat de mult, poti alege varianta unui afternoon tea in restaurant, intre orele 14-16, la pretul de aproximativ 70 euro/persoana sau 100 euro cu sampania inclusa.