Marini’s Kuala Lumpur este cel mai inalt rooftop bar, restaurant si lounge din Malaezia si este localizat in celebrul turn Petronas 3. Situat la etajul 57, iti ofera o priveliste care iti taie respiratia si totodata iti da sansa sa admiri orasul de la inaltime. 
Intotdeauna cand calatoresc intr-un oras nou, incerc sa gasesc cel mai sexy rooftop bar din oras, pentru a-i admira inaltimile si pentru a-l surprinde in toata maretia lui. 
Marini's KL
 Marini's Kuala Lumpur 4
Marini’s Kuala Lumpur iti ofera cam tot ceea ce ti-ai putea dori de la un loc high class. Poti incepe seara savurand preparatele cu specific Italian care te vor da pe spate, nu neaparat din punct de vedere gustativ ci mai ales din punct de vedere vizual. Trebuie sa apreciez atentia pe care o ofera micilor detalii, imaginatia cu care prepara acest meniu foarte indraznet. Mai tarziu iti poti continua seara in lounge, fumand trabucuri si savurand un whiskey din vastul lor meniu.
Marini's Kuala Lumpur 2
Meniul este alcatuit cu grija si poti alege intre un set menu or a la carte. Meniurile fixe cuprind intre 8 si 10 feluri de mancare si preturile variaza intre 127 Euro/ pers si 150 Euro/ pers. Eu am comandat o salata cu personalitate, pe care chelnerul mi-a descris-o ca fiind o salata “complicata”, iar mie imi plac lucrurile complicate.
Marini's KL
Nu inainte de a ne servi cu un mic aperitiv din partea casei situat intr-un ghiveci natural, un fel de maslina gratinata.
experienta culinara
Prezentarea iti provoaca imaginatia. Pentru felul principal am optat pentru o portie de seabass cu spuma de scoici si trufe proaspete, iar pentru desert am ales ceva pe baza de ciocolata.
Marini's Kuala Lumpur
Restaurantul Marini’s Kuala Lumpur este unul pe care nu vrei sa il ratezi atunci cand vizitezi KL. Aici vei putea cunoaste o alta parte a orasului, o parte high class, restaurantul fiind, poate, cel mai luxos, dar si cel mai in voga restaurant din oras. Nu este foarte usor sa gasesti o masa libera in weekend, dar poti incerca sa rezervi cu 2/3 zile in avans chiar aici.
Marini's Kuala Lumpur