Mandarin Oriental Miami este acel hotel clasic, unde totul este bine organizat si pus la punct. Camerele sunt spatioase, majoritatea au balcon, hotelul are un spa renumit si niste iguane in gradina, care, probabil, fac parte din decorul hotelului. Mandarin este un hotel cu traditie. Au clientii lor fideli, majoritatea sunt oameni de afaceri, care aleg sa isi petreaca noptile numai aici. Conde Nast Travel clasifica hotelul ca fiind pe locul 19 in topul celor mai bune hoteluri din Miami.

Mandarin Oriental Miami

Mandarin Oriental Miami 

M-am gandit mult la un titlu pentru acest articol. In schimb, nu este niciunul mai potrivit decat insusi numele hotelului.

Avand un stil putin cam prea clasic pentru gusturile mele, Mandarin Oriental Miami este un hotel la care nu ai ce sa reprosezi. Cel putin in ceea ce priveste serviciile. Situat in inima orasului, intr-una dintre cele mai scumpe zone din Miami, Brickell Island, hotelul este departe de South Beach, dar aproape de zonele centrale ale orasului. Daca vrei plaja, ocean, palmieri, pe acestea le gasesti in South Beach. Mandarin insa, ofera acea oaza de relaxare in mijlocul agitatiei urbane. Chiar daca nu poti inota in ocean, macar poti ii simti briza de pe plaja cu nisip a hotelului. You can feel Miami’s heartbeat.

Mandarin Oriental

Camerele in Mandarin Oriental Miami

Ce aspect este cel mai important intr-un hotel? Camerele, bineinteles. Mandarin este cu siguranta un hotel in care nu vei avea nimic de reprosat din acest punct de vedere. Curatenie impecabila, design clasic, pe placul tuturor, baile deschise, priveliste ametitoare. Oricum, ce mai conteaza designul atunci cand deschizi larg usa de la balcon, mirosi oceanul, admiri zgarie-norii si iti amintesti sa te afli in the Sunshine-State.

Rooms in Mandarin Oriental Miami

Mandarin

Open Bathroom

Mandarin Oriental Miami

Facilitati

Experienta Mandarin Oriental continua la Spa. Eu l-am descoperit abia in ultima zi si tare rau mi-a parut ca nu m-am bucurat indeajuns. Daca nu mi-ar fi placut atat de tare, as fi avut timp sa-i fac cateva fotografii pentru imortalizarea momentului. Insa, de indata ce m-am aflat acolo, m-am simtit ca in vacanta. Iar in vacanta trebuie doar sa te relaxezi 🙂

Poate ca ar trebui sa povestesc putin si despre restaurante, dar nu le-am incercat! Optiunile sunt limitate si se rezuma la: fie asiatic, fie peruvian. Not my favorite! 

Miami

         Cons ↓ 

  • piscina este mult prea mica si inghesuita pentru toti clientii hotelului
  • toate camere din hotel sunt non-smoking
  • daca te scoli tarziu, optiunile pentru un late-breakfast sunt foarte limitate

Me in Miami

Friends in Miami

Mandarin Oriental

Best part of the day!

Best part of the day!