Despre- travelinluxury

travelinluxury

Fiecare calatorie si fiecare loc in care am ajuns reprezinta informatie, provocare, dar nu in ultimul rand, emotie. Este harna sufletului meu. Fiecare oras nou ma incita sa il descopar, ma hraneste, imi arata o noua realitate. Imi hraneste spiritul de vesnic calator prin lume.

Pasiunea pentru călătorii am cultivat-o in timp, așa cum oamenii dobândesc anumite aptitudini sau predilectii. Nevoia de a schimba inca din copilarie casele din mai multe orase, mi-a incoltit placerea de a cunoaste locuri noi. Travelinluxury blog reunește ca intr-un buchet, in egala masura pasiunea mea de a scrie, de a călătorii, de a face fotografii si de a enunta opinii personale cu privire la frumusetea locurilor vizitate. Este un proiect personal facut doar din pasiune si din dorința de a impartasi lumii ceea ce am trăit si am vizitat in tot acest timp.

Sunt indragostita de hoteluri, de mirosul lor, saltelele moi si baile din marmura. As putea locui toata viata mea intr-un hotel. As putea dormi intr-un avion care ma duce dintr-o realitate in alta, imi serveste micul dejun in Paris, iar cina in New York. Acest blog este despre vise, despre acele vise care devin realitate. Atunci cand pui laolalta pasiune, iubire, entuziasm si multa munca, visele intr-adevar prind contur. Eu le-am conturat prin intermediul acestui blog care sper sa ajunga la voi si sa va faca zilele mai insorite.

Travelinluxury .ro se vrea a fi un blog diferit, unde va voi arată lumea altfel. Aici veți găsi cele mai spectaculoase hoteluri, tipsuri utile, cele sofisticate restaurante (văzute si încercate de o gurmanda convinsă), cele mai hot locuri, spa-uri, magazine, cluburi.
Nu veți găsi muzee si nici catedrale, expoziții si nici monumente. Va voi prezenta fiecare oraș altfel, din prisma exuberanței unei tinere însetate de frumos, exprimat in toate înțelesurile sale.

Cum se deosebeste acest blog fata de altele? Absolut toate locatiile au fost încercate de către mine, toate fotografiile imi aparțin, toate experientele mele sunt reale. Am călătorit pana acum in peste 30 de tari din 4 continente, am întâlnit oameni fantastici si locuri care iti taie răsuflarea.

„Un calator vede ceea ce vede. Un turist vede ceea ce el a venit sa vada.” (G.K.Chesterton)

Daca si tu faci parte prin prima categorie, sper sa iti fie de folos blogul meu, sper sa te inspire sa investesti in amintiri, nu in obiecte! 🙂

Enjoy!

Cristina

contact@travelinluxury.ro

Original V